ОСТАННІ НОВИНИ

Harley-Davidson Kyiv & Dnipro - став офіційним дилером вихлопних систем Dr. Jekill & Mr. Hyde

Тепер твій мотоцикл може звучати по-новому, адже Harley-Davidson Kyiv & Dnipro - став офіційним дилером Dr. Jekill & Mr. Hyde - легендарного виробника вихлопних систем для мотоциклів!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Особливість вихлопних систем від Dr. Jekill & Mr. Hyde в тому, що райдер має змогу змінювати характеристики і гучність вихлопу лише натисканням однієї кнопки, прямо під час поїздки на байку! Завдяки електронному регулюванню, змінюється положення клапана, що відповідає за випуск відпрацьованих газів, що дає можливість насолоджуватися одним з 3 режимів звуку: потужним гуркотом, більш тонким або просто дуже тихим звучанням твого мотоцикла, тим самим, повноцінно налаштувавши байк під свій настрій!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Щоб отримати більш детальну інформацію щодо вихлопних систем Dr. Jekill & Mr. Hyde, звертайся до менеджерів салонів та сервісних центрів Harley-Davidson Kyiv та Harley-Davidson Dnipro, щоб зробити свої поїздки на Harley-Davidson ще більш яскравими та потужними!

Підібрати вихлопну систему Dr. Jekill & Mr. Hyde до свого Harley-Davidson та дізнатися її вартість можна в конфігураторі Jekill and Hyde